نویسنده = پارسا، فاطمه
غنی سازی چای سیاه و سبز با سبوس برنج در راستای افزایش ارزش غذایی و دارویی

دوره 4، شماره 1، مهر 1400، صفحه 29-39

فاطمه پارسا؛ کبری تجددی طلب؛ فاطمه حبیبی؛ صنم صفائی چائی کار؛ صغری محبیان اطاقوری


فعالیت فیتوشیمی و زیستی ساپونین بذر چای

دوره 3، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 17-18

فاطمه پارسا


سنجش و بررسی مطلوبیت چای به کمک ارزیابی حسی

دوره 3، شماره 1، مهر 1399، صفحه 14-22

مریم السادات متولی جلالی؛ کلثوم چراغی؛ فاطمه پارسا؛ صغری محبیان